Skip to main content

Let’s get some coffee and create something amazing!  #1 Doppio

  Ben jij op zoek naar snel advies en even sparren over jouw beursstand? Laten we dan een doppio gaan drinken!

  Zodra jij bij mij een doppio aanvraagt ontvang je van mij een e-mail met een vragenlijst en wat data om de live meeting in te plannen. De vragenlijst is bedoeld zodat ik al weet wat jouw vraag is, je wensen zijn, en ik me goed kan voorbereiden.

  Dan is het tijd om echt samen een bakkie te doen! Op de door jou gekozen datum ben je van harte welkom in de Joya Studio, in Zeewolde, waar we in 2,5 uur gaan brainstormen en kijken hoe jij jouw beursstand het beste kunt inrichten.

  Naderhand ontvang je van mij, binnen een week, een doppio-plan – een kort adviesrapport n.a.v. ons gesprek waarmee jij aan de slag kunt.

  Een echt goede doppio heeft altijd een fijne nasmaak, en dat is bij mijn doppio-pakket niet anders!

  Dus enige tijd voordat jouw beursdeelname plaatsvindt – dagen, weken, maanden; wat jij wilt! – hebben we nog een korte Skype call zodat jij nog wat vragen kunt stellen en we zeker weten dat jouw beursstand eruit ziet zoals jíj voor ogen hebt!

  Quanto costa?

  Kosten voor deze doppio – incl. voorbereiding, adviesgesprek, adviesplan en call – zijn € 345,00 excl. BTW.   #2 Cortado

   Is een doppio jou te snel en te klein, maar wil je wel alles zelf uitvoeren? Kies dan voor een cortado; nog steeds overzichtelijk en duidelijk, maar dan net wat uitgebreider!

   Kies je voor een cortado dan zorg ik ervoor dat jij een volledig plan in handen krijgt waar je zelf mee aan de slag kunt. Na je aanvraag ontvang je van mij een e-mail met een vragenlijst en wat data om de live meeting in te plannen. Tijdens deze meeting, wat plaatsvindt op een locatie naar keuze, nemen we kort jouw wensen door en kunnen we alvast even brainstormen.

   Naderhand ontvang je van mij, binnen 2 weken, een volledig cortado-plan waar jij nog 2 keer feedback op mag geven. Met dit plan kun jij helemaal zelf producten bestellen en jouw beursstand of event inrichten. Naast een dubbele shot espresso – mijn advies voor jouw styling – vind je in dit plan ook een lekker wolkje melkschuim:

   • Moodboard
   • Plattegrond
   • Productenlijst – incl. keuzes (€€) indien mogelijk
   • Begroting

   Als bonus krijg je bij het cortado-pakket mijn e-book “In 12 stappen een beursstand die jouw doelgroep aanspreekt!” t.w.v. € 17,00.

   Enige tijd voordat jouw event plaatsvindt – dagen, weken, maanden; wat jij wilt! – hebben we nog een korte Skype call zodat jij nog wat vragen kunt stellen en we zeker weten dat jouw beursstand of event eruit ziet zoals jíj voor ogen hebt!

   Quanto costa?

   Voor deze cortado – incl. voorbereiding, adviesgesprek, volledig plan en call – is de prijs vanaf € 750,00 excl. BTW.    #3 Cappuccino

    Ik kan begrijpen dat álles regelen, wanneer je kiest voor het cortado-plan, soms wat veel is. Maar, dat je wel wilt besparen op de op- en afbouw van jouw beursstand. Daarom bied ik ook een cappuccino-plan aan!

    Naast een shot espresso én wolkje schuim – mijn advies voor jouw styling & een volledig plan – bevat deze cappuccino ook heerlijke warme melk: ik maak een volledig plan voor je, maar begeleid je óók tijdens de voorbereiding. Na je aanvraag ontvang je van mij een e-mail met een vragenlijst en wat data om de live meeting in te plannen. Tijdens deze meeting, wat plaatsvindt op een locatie naar keuze, nemen we kort jouw wensen door en kunnen we alvast even brainstormen.

    Naderhand ontvang je van mij, binnen 2 weken, een volledig plan waar jij nog 2 keer feedback op mag geven. Dan hebben we tijdens de voorbereiding onbeperkt contact zodat ik je kan helpen. Bijvoorbeeld bij het maken van een planning, het bestellen en laten leveren van producten en adviseren.

    Als bonus krijg je bij het cappuccino-pakket mijn e-book “In 12 stappen een beursstand die jouw doelgroep aanspreekt!” t.w.v. € 17,00.

    Quanto costa?

    Voor deze cappuccino – incl. voorbereiding, adviesgesprek, volledig plan en begeleiding – is de prijs vanaf € 1.150,00 excl. BTW.     #4 Macchiato

     Ben jij vooral op zoek naar iemand die de volledige projectmanagement uit handen neemt? Kies dan voor een heerlijk glas macchiato!

     Na je aanvraag ontvang je van mij een e-mail met een vragenlijst en wat data om de live meeting in te plannen. Tijdens deze meeting, wat plaatsvindt op een locatie naar keuze, nemen we kort jouw wensen door en kunnen we alvast even brainstormen.

     Naderhand ontvang je van mij, binnen 2 weken, een volledig macchiato-plan waar jij nog 2 keer feedback op mag geven. Het volledige plan akkoord? Dan ga ik aan de slag met alle voorbereidingen:

     • Producten bestellen
     • Transport regelen
     • Planning maken
     • Leverancier contact
     • Volledige opbouw
     • Volledige afbouw

     Tijdens deze voorbereidingen zal ik jullie altijd op de hoogte houden, beslissingen overleggen en kun je altijd contact met mij opnemen voor vragen.

     Quanto costa?

     Voor deze macchiato – incl. voorbereiding, adviesgesprek, volledig plan en volledig projectmanagement – is de prijs vanaf € 2.200,00 excl. BTW.