Skip to main content

1 op 1 begeleiding voor iedereen die met hulp gestructureerd creatieve content wilt bedenken en maken.

Je bent een creatieveling. Gauw enthousiast en zit vól ideeën. Telkens als je iemand hebt gesproken over jouw bedrijf duizelt je hoofd van nóg meer hele gave ideeën. Je bent zó enthousiast, je hebt echt zin om aan de slag te gaan…

Maar, toch komt er niet veel van terecht:

  • het zijn te veel ideeën in je hoofd,
  • je weet niet waar je wel/ geen energie in moet steken,
  • het is chaotisch en dat voelt jouw doelgroep ook,
  • je wilt teveel en blokkeert daardoor.

Herken jij dit? Dan kan ik jou helpen!

Ik ben jouw creative, praktische coach. Maar ook jouw persoonlijke cheerleader! Jouw vraagbaak, spiegel en meedenker.

 

Met het 1:1 Coffee Café Traject ga ik jou begeleiden zodat al die gave ideeën gestructureerd, middels een strategie en met regelmaat gedeeld gaan worden met de wereld. In 3 maanden leer ik jou keuzes maken, met meer energie content te maken en zijn al jouw ideeën gestructureerd en (deels) uitgevoerd!

Met mijn jarenlange ervaring in de marketing, voor verschillende organisaties, en mijn onvermoeibare enthousiasme om jouw dromen waar te maken ben ik tijdens dit traject jouw creatieve, praktische coach. Jij gaat het doen en ik ben er achter de schermen om ervoor te zorgen dat jij vól zelfvertrouwen, inspiratie en structuur aan de slag gaat!

Coffee Café Traject

Wat krijg je als je “JA” zegt?!

1

Basics first

We gaan even terug naar de basis: wat is je doelgroep/ doelstelling/ missie/ visie/ etc. In een overzichtelijk werkboek houden we alles bij zodat je hier altijd zelf op terug kunt vallen.
2

Business Boost Bakkie

Dit is sparringssessie waarin ik meedenk over vraagstukken/ cursussen/ etc. Hier gaan we al jouw ideeën structureren en bepalen waar we ons komende maanden op focussen.
3

Creative Content Call

Dan plannen we een Creative Content Call: een 1,5 uur lange sparringssessie over de content die je kunt gaan delen/ welke tools je gaat inzetten/ welke kanalen/ etc.
4

BijBepBakkie

Iedere 2 weken hebben we een BijBepBakkie. Hoe sta je ervoor? Waar loop je tegenaan? Kan ik je ergens mee helpen? Hierdoor blijf jij vol motivatie én inspiratie content delen met de wereld!
5

Contentplanning

Je krijgt ook een (voorlopige) contentplanning voor 3 maanden. Deze planning zorgt ervoor dat je gestructureerd aan de slag kunt en niet hoeft na te denken wat je wanneer kunt delen!
6

Social templates

Ik maak voor jou een aantal basis social media templates in Canva die jij kunt gebruiken om consistent content te delen. Happy to make your life easier!

Vind jij het ook tijd om vol zelfvertrouwen, inspiratie en structuur aan de slag te gaan? En samen met mij heel veel dansjes te doen, iedere keer als jij een succes behaalt!?

Laten we dan een virtueel espresso'tje doen!

Lucky you!

Als jij nu kiest voor het 1:1 Coffee Café Traject krijg je een hele fijne KORTING! Je betaalt geen 1.597,- voor 3 maanden, maar slechts 1.147,-

Coffee addict, sfeermaker, personal cheerleader, sociaal, dog-mom, verliefd en ook wel bekend als ‘knutselmarketeer’.

Ik help ondernemers met contentcreatie en -strategie. Voor mij is het belangrijk dat jij jouw dromen kunt realiseren. Want, hoe meer mensen jij bereikt, hoe meer mensen jij kunt helpen!

Ik weet als geen ander hoe het is als je iets in je hoofd hebt en je krijgt het maar níet in een juiste jasje gegoten. Het ziet er niet zo mooi uit als bij een ander. Het duurt úren voordat je eindelijk een beetje tevreden bent. I feel you. Maar tijdens alle jaren dat ik werkzaam was als Visual Marketeer heb ik ook geleerd dat het gaat om de boodschap, om het bereiken van de doelgroep en wat wel en niet werkt!

Daarom wil ik jou graag al die tijd en energie besparen, want waarom zou jij dezelfde struggles moeten doorlopen als ik? Exactly. Dus ik help jou en wanneer jij weer een gave stap maakt dans ik gewoon lekker met je mee!