Skip to main content

Creativiteit en netwerken voor ondernemers.

Creatief netwerken

Elke dag ben jij met veel passie aan het werk voor je klanten en voor je bedrijf. Daarnaast ben je druk aan het netwerken, online en offline, of ben je van plan dit te gaan doen. Want: hoe groter je netwerk hoe groter de kans op (nieuwe) klanten! Natuurlijk doe je dat met liefde en levert het regelmatig ook wat op. Maar zou het niet leuk zijn als je het zakelijke van netwerken zou kunnen combineren met wat (creatieve) ontspanning?

Dat vinden wij ook!

En daarom organiseren wij, Iris & Gioia, creatieve netwerkworkshops waarbij je op een informele manier kennismaakt met andere ondernemers, de tijd krijgt om iets over je bedrijf te vertellen, te kletsen met elkaar, maar óók lekker een dag creatief met je handen bezig bent!

Waarom?

  • In een fijne, intieme setting nieuwe – of bekende – ondernemers leren kennen.
  • Door even uit je dagelijkse werkzaamheden te kruipen, en je creativiteit op een hele andere manier te benutten, kun je tot toffe nieuwe inzichten.
  • Je krijgt ook een heerlijke en uitgebreide lunch, drankjes (koffie, thee, fris en sap) en nog wat lekkers.
  • Het is een klein clubje van max. 10 personen, dus de sfeer is informeel en gezellig.
  • Je neemt echt iets moois mee naar huis wat je zélf hebt gemaakt.
  • Er is ook nog een kleine verrassingsworkshop, waarbij je de andere ondernemers nóg beter leert kennen.

Bloemenkrans
maken

10 maart, v.a. 9.30 uur

€ 77,00 Nu tijdelijk € 47,00

Moderne
wandhanger

21 april, v.a. 9.30 uur

€ 87,00

Houten
huisjes

02 juni, v.a. 9.30 uur

€ 87,00

Over Gioia en Iris

Gioia

Sinds zomer 2019 ben ik mijn bedrijf, Joya | event styling & design, gestart met maar één doel: meer sfeer brengen in de zakelijke markt. Ik help bedrijven met het inrichten van hun beursstand en het aankleden van zakelijke evenementen, waarbij ik niet alleen de kernwaarden van het bedrijf in acht houdt, maar ook heel erg kijk naar de bezoeker! Want waarom zou je wél veel geld uitgeven aan een beurs of event, maar vervolgens besparen op de uitstraling waardoor je niet opvalt bij de bezoekers? Zonde!

Als startende ondernemer ben ik veel bezig met netwerken; nieuwe mensen leren kennen. En dat vind ik leuk! Dus toen ik afgelopen december zelf een particuliere workshop gaf, dacht ik: hóe tof zou het zijn als ik dit kan organiseren voor een club leuke ondernemers?

Like minded ondernemers ontmoeten, van elkaar leren, elkaar inspireren… en ook nog eens lekker creatief bezig zijn. I love it!

Iris

Hi! Ik ben Iris van Vliet en ik werk sinds 2016 als freelance scriptcoach vanuit mijn bedrijf The Story Room. Samen met scenarioschrijvers en producenten werk ik aan de ontwikkeling van scenario's voor film of televisiedrama. Daarnaast geef ik verschillende cursussen en workshops op het gebied van filmanalyse en (scenario)schrijven, o.a. bij het Louis Hartlooper Complex in Utrecht en bij de ILFU Academy. In alles wat ik doe staat 'het verhaal' (storytelling) centraal. Ik vind het ontzettend mooi en leuk om filmmakers in hun proces te ondersteunen. Dat doe ik door de eigen creativiteit te stimuleren en ruimte te creëren voor eigenheid en eigenzinnigheid.

En dat probeer ik zelf naast mijn werk ook veel te doen in mijn vrije tijd. Ik knutsel en hobby heel graag en maak al jaren handgemaakte cadeaus voor familie en vrienden. Dat is voor mij de perfecte manier om mijn drukke hoofd vol ideeën 'leeg te maken', mijn creativiteit op een andere manier in te zetten en is even een moment van ontspanning.

Ik geloof sterk in de kracht van samenwerking én in de kracht van netwerken. Dus toen Gioia een creatieve netwerk-workshop wilde organiseren was ik meteen enthousiast!

Helaas voorlopig geen Creatieve Netwerkworkshops!

Het zijn gekke tijden in de wereld en helaas zorgt Covid-19 er ook voor dat wij alle geplande evenementen hebben moeten afzeggen. Natuurlijk is veiligheid vele malen belangrijker, dus wij wachten rustig af tot we wel weer een toffe Creatieve Netwerkworkshop kunnen organiseren. Wil je op de hoogte gehouden worden? Vul dan het contactformulier in, dan laten wij je weten wanneer er weet een workshop georganiseerd wordt!