Hi, ik ben Gioia!

Coffee addict (het liefst in combi met chocolade!),
sfeermaker, sociaal, dog-mom, verliefd
en ook wel bekend als ‘knutselmarketeer’.

Nice to meet you!

Ik ben Gioia (spreek je uit als: “djoja”), een creatieveling die graag anderen helpt.

Ik heb jaren als marketeer gewerkt bij verschillende organisaties waar ik eigenlijk altijd verantwoordelijk was voor de visuele kant van marketing. En via een korte omweg als event styliste – still love it! – nu weer terug bij mijn ‘oude werk’. Alleen dan als zelfstandige zodat ik nóg meer ondernemers en MKB bedrijven kan helpen!

I love to create!

Toffe concepten voor beurs, event, feest. Grafische designs voor ondernemende vrienden en familie. Cappuccino’s met hartjes voor gasten in het restaurant waar ik soms werk. Foto’s maken van natuur en dier. Een fijn interieur in huis. Mooi gedekte tafels voor een familie-diner.

Eigenlijk maakt het niet uit wát ik doe, het gebeurt altijd met veel liefde voor sfeer en vanuit de gedachte van de doelgroep.

Benieuwd of ik jou hierbij kan helpen?
Laten we een bakkie doen!

Joya of Gioia?

Tja.. als je zo’n mooie naam hebt als ik, waarom zou je dan een andere naam voor je bedrijf kiezen? Aan de ene kant ben ik het daarmee eens. En sinds ik ondernemer wilde worden heb ik altijd gezegd dat ik iets met mijn eigen naam wil doen.

Maar, kun jij mijn naam in 1x goed uitspreken?!

Precies. Heel veel mensen niet. En ik wil dat mijn bedrijf toegankelijk is en daar hoort een ‘makkelijke’ naam bij! Dus, toen ik in Nicaragua een glazen box vol juwelen zag staan en daarop de tekst: “Joya” wist ik het. Dit wordt mijn bedrijfsnaam. Ik maak van een ruw idee, een steen, een prachtige realisatie, een juweel.