Skip to main content

Hi, ik ben Gioia!

Coffee addict, newborn-mom & dog-mom (meet Bella Pepper de pupper!), sociaal dier en jouw go-to Visual Assistant! Ik krijg ontzettend veel energie van het helpen van ondernemers zoals jij – die heel goed zijn in wat ze doen, maar stiekem wel wat strugglen met hun visuele uitstraling. En laat dát nou precies hetgeen zijn waar ík goed in ben… *winkwink

I was created to create.

Als kleine meid had ik al de bijnaam “Crea Bea”. Ik was aan het tekenen, schrijven, knutselen. Buiten was ik niet aan het ravotten, maar keek naar mooie steentjes of zorgde ik ervoor dat er gezellig gekleurde, vrolijke bloemen in de heksensoep zaten – anders ziet het er zo onsmakelijk uit 😉

Later, tijdens school en studie, was ik vaak langer bezig met hoe een verslag of spreekbeurt eruit zag dan met de inhoud. De lessen fotografie, vormgeving en radio/tv vond ik helemaal te gek en zorgde ervoor dat ik heel wat uurtjes op de hogeschool doorbracht. Toen wist ik al, hier wil ik iets mee!

Mijn hele leven ben ik gevoelig voor visuele aantrekkelijkheid. Mooie interieurs – jep, daar kijk ik zéker naar als ik een weekendje wegga – of goede branding is voor mij echt een trigger om ergens wel, of juist niet voor te kiezen. En ik weet zeker: I’m not the only one!

Mijn ultieme doel? Zorgen dat jij vol trots, consistent en met heel veel liefde jouw kennis en passie gaat delen met de wereld. En dat jouw doelgroep alleen maar kan denken “Holy Macaroni, dát ziet er tof uit! I need that!”

Ssshhhttt, niet verder vertellen…

Ik ben echt een – cliché alert! – mensenmens. Het is gewoon zo; ik ben gek op de verhalen en passies van anderen, de energie die we elkaar kunnen geven en de connectie die je kunt hebben. En om alvast die eerste stap te zetten, deel ik hierbij wat kleine geheimpjes met je 😉

Trappen ‘fobie’

Ken je ze, die mensen die op het station perse bij de leuning willen lopen – en dit ontzettend langzaam doen? Jep. That’s me! Geen idee hoe het komt, maar ik moet al-tijd iets of iemand vasthouden bij het traplopen…

Altijd eerlijk

Ik kan niet liegen… Zo onhandig als je een keer wilt spijbelen; mijn moeder kwam er al-tijd achter! Mijn gezicht spreekt boekdelen en ik word helemaal zenuwachtig als ik ‘moet’ liegen. Kun je tegen eerlijkheid en wil je weten waar je aantoe bent? I’m your girl!

Hangry meid

Weleens gehoord van het woord “Hangry”!? Trust me – ik heb dit woord uitgevonden! Zó chagrijnig word ik als ik niet eet… Detoxen? Geen succes. En die droom om mee te doen aan Expeditie Robinson? Allang opgegeven!

Haat aan ‘blabla’

Ik heb een enorme hekel aan “blabla-mensen”. Love it als je zelfverzekerd bent, maar stop met het smijten van mooie termen, het vertellen hoe goed je wel niet bent en een issue groter maken dan het is. Doe jezelf niet beter voor dan je bent. Trust me, you don’t need it!

Allright. Je kent me nu een beetje – nu is het jouw beurt! Ik ben ontzettend benieuwd naar wie jij bent, wat jou drijft en waar jouw passies liggen.

Dus… Bakkie doen!?

Virtueel espresso'tje inplannen