Skip to main content

Kickstart jouw

online zichtbaarheid met standaard

templates

Wat als je jouw online uitingen een professionele,
matchende uitstraling kunt geven?!

  • súper snel gemaakt
  • deel jouw brand vol trots
  • met gebruik van GRATIS tools
  • volledig aanpasbaar naar jouw branding

Om jou te helpen deze snelle en makkelijke social kickstart te maken heb ik een aantal standaard templates voor voor bijvoorbeeld social media en ebooks ontworpen. Per design zijn er maar een beperkt aantal beschikbaar om zo tóch wat meer exclusiviteit te bieden.

Liever templates volledig afgestemd op jouw branding? Dat kan ook!

Samenwerkingen

Amber | Create your own road

Fotograaf

Ik ben Amber van Dongen, 30 jaar en moeder van een zoon van 8. Naast moeder ben ik eigenaar van Create your own Road. Ik ben expert in personal branding, fotografie, strategie, mindset, schrijven &
vormgeving. Daarom heb ik mezelf tot creatief directeur benoemd. Ik zorg ervoor dat jouw rode draad, doelgroep en kernboodschap mee wordt genomen in al jouw creatieve uitingen. Zodat jouw doelgroep emotioneel betrokken raakt met jou en jouw corporate story!

Eline | Eline Schuurmans

Fotograaf

Mijn naam is Eline Schuurmans, ik ben 25 jaar oud, en woon in Gouda. Ik hou enorm van goede gesprekken met vrienden (het liefst rond een kampvuur), ga graag een rondje hardlopen, en luister vaker naar mijn platenspeler dan naar Spotify.
Als fotograaf voor ondernemers help ik ambitieuze ondernemers om hun verhaal en persoonlijkheid te vertalen naar krachtige beelden, waarmee zij echt de connectie kunnen maken met hun doelgroep.

Rachel | Sharabande fotografie

Fotograaf

Mijn naam is Rachel Bosman, ik ben 24 jaar en woon in Brummen.
In mijn vrije tijd ben ik graag actief bezig. Zo ga ik een paar keer per week naar de sportschool, kom ik graag helemaal tot rust bij de paarden en houd ik van gezellige avondjes met vrienden.

Als product fotograaf denk ik graag met jou mee over welke stijl het beste bij jou en jouw bedrijf past. Zo fotografeer ik dus niet in mijn eigen stijl maar creëren wij samen een op maat gemaakte stijl die helemaal past bij jouw bedrijf.

Veelgestelde vragen:

Kan ik deze templates ook gebruiken als ik niet zo ‘handig’ ben?

Jazeker! Juist voor de ondernemer die misschien niet zo ‘handig’ is in deze digitale wereld zijn deze pakketten te gebruiken. Je ontvangt van mij een duidelijke instructievideo waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je de templates kunt gebruiken. You can do it!

Wat maakt deze templates toch uniek?

Al zijn het standaard templates, jij kunt de kleuren aanpassen. En mocht je kiezen voor een betaalde versie van Canva, dan kun je zelfs je eigen lettertypen en dergelijke gebruiken! Zo heb je in een paar stappen toch een branded social post.

Wat kosten de templates?

10 templates incl. 5 niet-stock foto’s kosten € 9,-

Hoe lang kan ik de templates gebruiken?

Forever and ever and ever!

Zijn er meer templates beschikbaar in dezelfde stijl?

Voor nu zijn er alleen Instagram post templates, maar het doel is zéker om dit uit te breiden naar templates voor Instagram stories, Pinterest pins, e-books, etc.