Leer hoe jij zelfverzekerd, gemakkelijk en strategisch zélf content vormgeeft die jouw doelgroep aanspreekt zonder dat je hier heel veel tijd en energie aan kwijt bent!

Als ondernemer ben je al behoorlijk lekker bezig. Je weet precies hoe jij jouw klanten kunt helpen en hoe jij waarde brengt aan jouw doelgroep. Duizenden ideeën om content te maken, maar toch is er iets wat je tegenhoudt…

 • Je hebt geen duidelijke huisstijl voor jouw communicatie uitingen.
 • Ja, er zijn templates om te gebruiken – maar welke kies je en hoe zorg je ervoor dat deze binnen jouw branding passen?
 • Het ziet er nooit zo uit als bij een ander – “die doen het veel mooier”.
 • Zelf designen kost gewoon veel tijd en energie en iemand inhuren dat kan/ wil je niet.

Dus. Doe je het maar niet. EXCUSE YOU!?

Lieve ondernemer, ik ga jou helpen met het vinden van jouw inner designer! Want jouw content is het waard om te delen!

Na dit programma heb je niet alleen praktische design kennis, een duidelijke huisstijl en jouw eigen branded templates, maar ook een ontspannen mindset en een basis online strategie! En stiekem nog veel meer dan dat…

Ga jij samen met mij – én iedereen die meedoet – op zoek naar jouw inner designer?!

Schrijf je dan in op de wachtlijst, dan ben jij één van de eersten die zich kunnen aanmelden mét een FLINKE KORTING & hele fijne extra’s!

“Je bent ondernemer geworden omdat je een bepaalde visie hebt, omdat je mensen kunt helpen. En het is vét zonde als het stukje design dan net niet lukt of teveel energie kost.”

Schrijf je nu in

op de wachtlijst

en profiteer!

Als jij je inschrijft op de wachtlijst en besluit mee te doen aan dit programma dan krijg je niet alleen
50,- korting maar ook een 1-op-1 Creative Content Call t.w.v. 199,-!

Ben jij ook zo toe aan:

 • Weten waar je, design-wise, mee bezig bent.
 • Gewoon kunnen máken wat je wilt,
  zonder eerst de zin vinden om eraan te beginnen.
 • Een duidelijke huisstijl, voor verschillende typen content.
 • Meer content strategie.
 • Meer zichtbaarheid – door je éigen designs!
 • Meer tijd om jouw dromen te kunnen realiseren.

Dat kan! Met het “Unleash your inner designer” programma gaan we samen de reis doorlopen van een ontspannen mindset naar een killer strategie. Met als rode draad: designen met Canva.

Want, je kunt nog zo’n goede mindset en strategie hebben, zonder dit met veel energie en plezier vorm te kunnen geven zal er niet veel gebeuren…

Hoe gaan we jouw inner designer vrijlaten?

Koffiebonen worden ook niet zomaar van de plant getrokken en in de schappen gelegd. Er wordt stap voor stap gezorgd dat jij kunt genieten van een heerlijk bakkie. En er wordt een basis gelegd zodat de bonen die jij in je koffie apparaat stopt van perfecte kwaliteit is. Dat is precies wat wij ook gaan doen!

Basics first!

Basics first; je doel, doelgroep, kernwaarden… Maar ook gaan we jouw branding echt goed neerzetten. Je hebt (misschien) een logo, kleuren en lettertypen, maar hoe ga je deze inzetten zodat jij een killer personal brand hebt?

Create awesomeness!

Dan gaan we naar het praktische deel van dit programma. Waar let je op wanneer je gaat designen? Hoe werkt Canva? En hoe kun je nou die ‘standaard’ templates zo inzetten dat het binnen jouw brand past?

Time to share!

Jouw inner designer is er. Te gek! Maar goed… Dan nog delen met de wereld. Ook daar wordt aandacht aan besteed in dit programma! We gaan je de basis van een goede strategie leren, samen content ontwikkelen en inplannen.

Het allerbelangrijkste van een goed design: komt jouw boodschap over?

Gioia Gerritse

Jouw business

Terug naar de basis. Waarom ben jij gestart met ondernemen? Wie is je doelgroep eigenlijk? En waar sta jij voor? Met een paar opdrachten heb jij deze basis zo op papier, maar het is wel belangrijk om hier steeds naar terug te gaan.

Jouw mindset

De gedachte “anderen kunnen het veel beter” gaan we bij deze even tackelen. Want, het gaat immers niet om de anderen, het gaat om jou! Samen met Mindset Coach Eveline en Business Coach Marion gaan we het hebben over Imposter Syndrome en jouw Personal Branding.

Jouw brand

Basis en mindset zijn on fleak. Nu nog de basis van jouw branding! Maak jij gebruik van de juiste kleuren? En past het beeldmateriaal wel bij jouw kernwaarden? Samen met Social media fotograaf Maren gaan we kijken naar hoe je beter zichtbaar kunt zijn met foto’s en hoe je dit combineert met een killer design.

Jouw inner designer

Tijd om die inner designer echt los te laten! Ik ga je alles leren wat ik weet over designen, leer hoe je snel en makkelijk met Canva gave dingen maakt en waar je op let bij het maken van een killer design die jouw doelgroep aanspreekt. Met praktische – en hele leuke – opdrachten zul jij met meer vertrouwen en plezier designen! Hele leuke extra: een masterclass van Video Marketing Coach Hanneke over video editten met Canva!

Jouw strategie

Je hebt jouw templates klaar staan, in deze module is het tijd om deze te gaan inzetten! Instagramcoach Tara gaat jou een masterclass geven over een goede Instagram strategie. Je leert goede captions te schrijven en een content planning gebruiken.

Jouw content

In deze module gaan we samen jouw content inplannen! Ik leer je bulken – dit kost minder tijd & energie – en hoe je jouw eigen templates het makkelijkste kunt inzetten.

BONUSSEN

 • Facebook community met alle designers-to-be
 • Feedback Friday – stuur jouw design in en krijg van mij feedback waar je wat aan hebt
 • Live Q&A – iedere 2 weken kun je jouw vragen stellen en nog meer leren
 • Digitaal werkboek incl. alle tips/ tricks zodat je dit altijd bij je kunt houden
 • Invulbaar template voor contentplanning t.w.v. 27,-
 • Batch Day – samen content inplannen t.w.v. 97,-
Over mij

Coffee addict, sfeermaker, personal cheerleader, sociaal,
dog-mom, verliefd en ook wel bekend als ‘knutselmarketeer’.

Na mijn kortstondige carrière als zelfstandig event stylist heb ik mijn bedrijf omgegooid en ben ik terug naar waar ik vandaan kom: Cheerleading Knutselmarketeer.

Oftewel jouw Creative Visual Assistant. 

Ik help ondernemers met het adviseren over en het uit handen nemen van visuele marketing taken. Voor mij is het belangrijk dat jij jouw dromen kunt realiseren. Want, hoe meer mensen jij bereikt, hoe meer mensen jij kunt helpen!

Ik weet als geen ander hoe het is als je iets in je hoofd hebt en je krijgt het maar níet in een juiste jasje gegoten. Het ziet er niet zo mooi uit als bij een ander. Het duurt úren voordat je eindelijk een beetje tevreden bent. I feel you. Maar tijdens alle jaren dat ik werkzaam was als Visual Marketeer heb ik ook geleerd dat het gaat om de boodschap, om het bereiken van de doelgroep en wat wel en niet werkt!

Daarom wil ik jou graag al die tijd en energie besparen, want waarom zou jij dezelfde struggles moeten doorlopen als ik? Exactly. Dus ik help jou en wanneer jij weer een gave stap maakt dans ik gewoon lekker met je mee!